Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken statistiek cookies voor het analyseren van anonieme gegevens van het bezoek op onze website. Cookies om content en advertenties te personaliseren en voor het delen van onze content op social media gebruiken we na toestemming. Wilt u de beste website ervaring en op u afgestemde informatie? Klik dan op de button voor OK. Meer informatie vind u in ons privacystatement



Vragen? Bel ons 06 41704260

0
Uw mandje is leeg!

Vleesproducten

Even voorstellen

Wij zijn de familie Veneman en hebben een biologisch melkveebedrijf in 2e Exloermond met een ambachtelijke zuivelbereiding en kaas makerij. 

Met veel kennis, zorg en liefde verzorgen wij onze koeien. Onze koeien genieten dagelijks van de ruimte in de grote ligboxenstal, waar de koeien los kunnen lopen. De stal is van alle gemakken voorzien. Ze hebben de ruimte om lekker te liggen, te eten en te herkauwen. Tussendoor nemen ze een massage van de koeborstel, want alleen blije koeien zorgen voor de allerlekkerste melk. De melkrobot zorgt ervoor dat de koeien elk moment van de dag gemolken kunnen worden. Daarnaast mogen onze koeien van april tot en met begin november heerlijk naar buiten.

Han en onze medewerker Dennis verzorgen de koeien en het land.

Ingmar heeft de zuivelbereiding en de kaasmakerij onder haar hoede met onze medewerksters Linda, Simone, Melanie, Angela, Amanda en Marloes.

Sinds juli 2016 zijn wij begonnen met het produceren van zuivelproducten van onze eigen koeienmelk. Hoe? Door een zo puur mogelijk product te maken.
Wij willen een gezond, eerlijk en dagvers product aanbieden wat boordevol zit met de juiste vitamines, mineralen en wat rechtstreeks bij de boer geproduceerd wordt. Dat proef je!

In onze melktap kan je zelf je eigen verse rauwe melk tappen. Zie het tabblad Melktap voor meer informatie hierover.

De kaas wordt gemaakt door Simone, we maken van onze verse melk diverse verschillende kazen. De kazen worden gemaakt van gethermiseerde melk en we gebruiken vegetarisch stremsel. 

Na de bereiding gaan de kazen 2 dagen in de pekel en daarna mogen ze verder rijpen in de koelcel.

In onze winkel hebben wij onze zuivel en kaas te koop. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten, wij zijn van mnaadag tot en met zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur geopend.